NIEUW!

Een kinderbrillen jungle bij Dikhoff&Schurer Kids!

D&S KIDS

Kinderen hebben een speciale plek bij Dikhoff & Schurer Opticiens. Zelfs een hele eigen winkel! Want met de grootste collectie kinderbrillen van Friesland, kom je bij ons in een echte kinderbrillenjungle. 

We hebben de afgelopen 2 jaar lang gesloopt, gebouwd, gebrainstormd en ingericht… Het resultaat mag er zijn. Een heuse jungle vol met kinderbrillen. Wegens de Corona crisis is er nog geen openingsfeest geweest. Maar om al onze klanten (en ook onze kleine klanten) meer ruimte te geven in de winkel, is het ‘kinderdeel’ nu ook geopend. Er moeten nog wat kleine aanpassingen gebeuren, maar die regelen we de komende tijd. Dat doet niets af aan de hoeveelheid brillen die er nu voor uw kind(eren) klaar liggen. Dus kom gerust een kijkje nemen!

De keuze uit vele merken wordt gecombineerd met extra privileges voor de kinderen tot en met 16 jaar. Zo wordt een kinderbril uitzoeken een feestje!

U kunt bij ons al een kinderbril aanschaffen vanaf €155,- incl. glazen. Kinderen krijgen de beste zorg van onze gekwalificeerde medewerkers. Want ook kinderogen verdienen onze zorg.

Na aankoop van een kinderbril, mag er een cadeau gegrepen worden uit onze grijpautomaat. Ook kan er een afspraak gepland worden om zelf de bril ‘ af te maken ’. Uw kind mag meekijken hoe zijn/haar bril gemaakt wordt en helpen met dit proces.

Kinderbril nodig?

Kom naar onze jungle en vind je nieuwe bril! Bij Dikhoff&Schurer Kids

Nelie Jasper-Visser

Opticien en contactlensspecialist