Look twice & dubbeldekker actie

altijd 1 glas cadeau* bij aanschaf van een tweede bril

Look Twice Actie

Look Twice is een aanbieding dat wij in samenwerking met Rodenstock aanbieden is onze winkel. Als u bij ons een nieuwe bril aanschaft, krijgt u bij het kopen van een 2de bril op dezelfde dag  meer dan 50% korting op de glazen. Dezelfde kwaliteit glazen en hetzelfde kijk comfort, maar dan voor de helft van de prijs. Het aanschaffen van een nieuwe extra (zonne)bril of computerbril wordt hierbij wel een stuk aantrekkelijker.

Mocht u wat langer willen nadenken over het aanschaffen van een tweede bril, dan heeft u tot 3 maanden na aankoop van de nieuwe bril tijd om gebruik te maken van de dubbeldekker-actie. Hieronder leest u daar meer over.

Dubbeldekker Actie

Onze dubbeldekker-actie is ontwikkeld voor de huidige maatschappij. Want uw dag, vraagt immers om meer dan 1 bril. Bijvoorbeeld tijdens het autorijden, sporten of bij beeldschermwerk heeft u een andere (zonne)bril nodig. Zo kan het zijn dat u beter functioneert of presteert met meerdere brillen op één dag.

Om hier in mee te gaan  krijgt u van ons altijd 1 glas cadeau* bij aanschaf van een tweede bril met dezelfde sterkte. Dit kan een tweede correctiemontuur zijn of een zonnebril. Zo voldoen al uw activiteiten aan het juiste zicht.

* Deze actie geldt binnen een periode van 3 maanden na aanschaf van een nieuwe bril en geldt niet met actie glazen.

Advies nodig?

Dikhoff & Schurer opticiens helpt u graag verder met uw zicht.

Tjalling Schurer

Opticien en contactlensspecialist