EyeSee Saline Solution 375ml

 7,50

De Eye See Saline Solution is een gebufferde, steriele en oogvriendelijk geconserveerde saline vloeistof. De lenzenvloeistof is geschikt voor ieder type contactlens, dus voor zowel harde als zachte lenzen.

Artikelnummer: 8431306077311 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Eye See Saline Solution is een gebufferde, steriele en oogvriendelijk geconserveerde saline vloeistof. De lenzenvloeistof is geschikt voor ieder type contactlens, dus voor zowel harde als zachte lenzen. Dit product bestaat uit een zoutoplossing die de contactlenzen desinfecteert en neutraliseert. Het is voor het spoelen, bewaren, bevochtigen en oplossen van tabletten voor het verwijderen van eiwitten.  U kunt de lenzen tot 30 dagen binnenin de lenshouder bewaren, maar ververs wel na elk gebruik de lenzenvloeistof in de lenzenhouder. Vuil en aanslag worden effectief verwijderd, waardoor het draagcomfort van uw lenzen optimaal blijft.

De Eye See Saline Solution is een flacon van 375 ml.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week van het gebruik van de lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of overige klachten veroorzaken.