Skip to main content

Als brildrager herkent u het vast wel, een bril is niet onder alle omstandigheden een ideale oplossing, tijdens het sporten bijvoorbeeld. Of je wilt gewoon je bril niet altijd op. Wij hebben nu een hele mooie actie waarmee u voordelig contactlenzen kunt proberen. Als u nu start met ACUVUE® daglenzen, dan krijgt u tot € 45,- retour op uw bankrekening.

Daglenzen zijn een hygiënische manier om contactlenzen te dragen omdat u elke dag begint met frisse, nieuwe lenzen. Bovendien bieden ACUVUE® daglenzen niet alleen goed zicht maar zijn de lenzen makkelijk in te doen en uit te halen, niet geheel onbelangrijk…

Hoe werkt deze actie?
Als u nu twee 30 packs ACUVUE® OASYS 1-Day of 1-DAY ACUVUE® MOIST* koopt ontvangt u een voucher met een unieke code en een kassabon of aankoopbevestiging. Bewaar deze alle twee goed. Ga vervolgens naar www.acuvue.nl/cashback en klik op de button ‘CASHBACK INDIENEN’. Klik het product dat u heeft gekocht aan en vul de vragen in. Binnen 4 weken ontvangt u de € 30,- retour op uw bankrekening. Als de lenzen u bevallen, dan krijgt u bij een vervolgaankoop van twee 90 packs* nog eens € 15,- retour.

Wij zien u graag binnenkort in onze winkel