Kinderen hebben een speciale plek bij ons

Zelfs een hele eigen winkel! Want met de grootste collectie kinderbrillen van Friesland, kom je bij ons in een echte kinderbrillenjungle. 

Voor kinderen tot 12 jaar adviseren we een oogmeting in het ziekenhuis bij een orthoptist. Een oogmeting bij kinderen gebeurt namelijk op een andere manier dan bij volwassenen.

Voor kinderen vanaf 12 jaar kun je voor een oogmeting bij ons terecht.

En als de oogmeting klaar is kun je in onze kinderbrillenjungle op zoek naar de gaafste, coolste en mooiste kinderbril!

Kinderbril nodig? Kom naar onze jungle

Kinderen krijgen de beste zorg van onze gekwalificeerde medewerkers

Jungle vol met kinderbrillen

De keuze uit vele merken wordt gecombineerd met extra privileges voor de kinderen tot en met 16 jaar. Zo wordt een kinderbril uitzoeken een feestje!

U kunt bij ons al een kinderbril aanschaffen vanaf €155,- incl. glazen. Kinderen krijgen de beste zorg van onze gekwalificeerde medewerkers. Want ook kinderogen verdienen onze zorg.

Na aankoop van een kinderbril, mag er een cadeau gegrepen worden uit onze grijpautomaat. Ook kan er een afspraak gepland worden om zelf de bril ‘ af te maken ’. Uw kind mag meekijken hoe zijn/haar bril gemaakt wordt en helpen met dit proces.

Orthoptie in het ziekenhuis

Een oogmeting bij kinderen gebeurt namelijk op een andere manier dan bij volwassenen.

Kinderen kunnen hun ogen goed scherpstellen (accommoderen), waardoor alleen een standaard oogmeting onbetrouwbaar is. Een orthoptie onderzoek geeft zekerheid. Tijdens dit onderzoek worden de ogen met toepassing van oogdruppels gemeten, wordt de oogsamenwerking bepaald en worden de ogen beoordeeld op hun gezondheid.

Wanneer een orthoptie onderzoek bij kinderen?

Meer weten