Skip to main content

Er gaat momenteel veel nieuws over het Corona-virus en ook wij moeten ons beleid hierop aanpassen. We volgen de richtlijnen van het RIVM met betrekking op handhaven van de hygiëne regels.

Al ons apparatuur  wordt zo als gebruikelijk voor en na iedere meting schoongemaakt. Ook geven we u bij binnenkomst geen hand meer en worden deurklinken, pinautomaten etc. tussentijds gereinigd.

We adviseren,  als u verkoudheidsklachten hebt, in een risicogebied geweest bent of corona besmette personen in uw omgeving heeft,  de lenscontrole uit te stellen. De gezondheid van onze klanten en medewerkers vinden we op dit moment prioriteit.  Met een lenscontrole zit de contactlensspecialist zeer dicht bij de klant, waardoor de besmettingskans groter is dan bij ander contact. Als u eigenlijk een lenscontrole nodig had, maar aan bovenstaande voorwaarde voldoet, kunt u de oude lenssterkte nogmaals bestellen en verplaatsen we de lenscontrole.

Lenzen en vloeistoffen kunnen telefonisch besteld worden of  via onze website. De bestellingen worden vanaf  € 20,-  kosteloos verstuurd met PostNL.

De richtlijnen van RIVM:

  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf met verkoudheidsklachten thuis