Skip to main content

De zon schijnt, de boten liggen in het water en de terrassen lopen vol. Tijd voor zonnebrillen! Op 31 mei organiseren wij ons jaarlijks zonnebril-event bij Dikhoff&Schurer Opticiens. Verschillende vertegenwoordigers komen weer hun gehele collectie presenteren. Dat geeft een keuze uit meer dan 700 zonnebrillen in verschillende prijsklassen.  Van Ray-Ban tot Revo, van Mexx tot Barberini. Of je nu gaat voor sportief of modieus. Er zit voor iedereen een juiste zonnebril bij!

En dit is niet alles. Bij aankoop van een zonnebril ontvang je 20% korting op de bril of 1 Rodenstock glas gratis (bij een zonnebril op sterkte). De actie van 1 glas op sterkte gratis geldt het gehele jaar.  Op dit zomerse feestje mogen natuurlijk de gratis ijsjes van Min12 niet ontbreken. Ook kun je kans maken op een Fuji instax mini-camera 9. We verloten 3 camera’s onder alle verkochte zonnebrillen-kopers van dit event.

Zin in de zomer en toe aan een nieuwe zonnebril? We zien u graag op hét zonnebril-event van Friesland. Het is tijd om te stralen!

Save the date: 31 mei van 15.00- 21.00 uur bij Dikhoff&Schurer Opticiens in Sneek

  • Vraag naar de voorwaarden.