Oté monosept lenshouder

 3,00

Deze lenshouder is uitsluitend bedoeld in combinatie met de Oté Monosept vloeistof. Speciaal ontwikkeld voor de waterstofperoxide behandeling van uw lenzen. Er zit een platina disc in die een schoonmaak reactie veroorzaakt. Hierdoor komen uw lenzen er eiwitvrij uit en heeft u tevens geen last van conserveermiddelen (omdat deze niet toegevoegd zijn aan het peroxide systeem).

Beschrijving

De Ote Monosept Lenshouder is speciaal ontworpen voor het veilig en hygiënisch reinigen en bewaren van uw contactlenzen. Met dit product zorgt u ervoor dat uw lenzen altijd schoon, comfortabel en klaar voor gebruik zijn.

Kenmerken

 • Compatibiliteit: Speciaal ontwikkeld voor gebruik met Ote Monosept contactlensvloeistof, maar ook geschikt voor andere merkloze peroxide systemen.
 • Veiligheidsindicator: Voorzien van een handige veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de neutralisatie van de peroxide-oplossing voltooid is.
 • Gemakkelijk in Gebruik: Eenvoudig te openen en sluiten, met duidelijke markeringen voor linker en rechter lens.
 • Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik.
 • Hygiënisch: Ontworpen om de lenzen volledig ondergedompeld te houden in de reinigingsoplossing, wat zorgt voor optimale hygiëne en desinfectie.
 • Compact en Reishandig: Het compacte formaat maakt het ideaal voor gebruik thuis en onderweg.

Specificaties

 • Afmetingen: 5 cm x 3 cm x 3 cm
 • Materiaal: Medisch goedgekeurd kunststof
 • Kleur: Transparant met gekleurde markeringen
 • Gewicht: 20 gram

Gebruiksaanwijzing

 1. Vul de lenshouder met de aanbevolen hoeveelheid Ote Monosept contactlensvloeistof.
 2. Plaats uw contactlenzen in de corresponderende houders (links en rechts).
 3. Sluit de lenshouder stevig en zorg ervoor dat de lenzen volledig ondergedompeld zijn.
 4. Laat de lenzen gedurende de voorgeschreven tijd in de oplossing zitten om een volledige desinfectie en neutralisatie te garanderen.
 5. Controleer de veiligheidsindicator om te bevestigen dat de neutralisatie is voltooid voordat u de lenzen weer gebruikt.

Verpakking

De Ote Monosept Lenshouder kan niet worden geleverd door de brievenbus, dus wordt verstuurd via de pakketdienst van PostNL.

Onderhoud

Voor langdurig gebruik en optimale hygiëne raden wij aan om de lenshouder regelmatig te vervangen, idealiter elke drie maanden. Spoel de houder na elk gebruik goed uit met een steriele zoutoplossing en laat deze aan de lucht drogen.