Oté Hydro-shield

 37,00

De alles-in-één vloeistof Ote hydro-shield is speciaal ontwikkeld voor optimale reiniging en comfort van alle zachte contactlenzen.

Beschrijving

De Oté Hydro-Shield is een multifunctional solution die de eiwitafzetting reinigt en de vetaanslag reinigt. Ook wordt het gebruikt voor desinfecteren, inzetten, bewaren en hydrateren. Het is geschikt voor zachte contactlenzen. Ook geeft de vloeistof een perfecte hydratatie door Hydropro. Vanwege de hydrofiele eigenschappen van Hydropro wordt een schild gevormd, waardoor vuil zich slechter aan het lensoppervlak kan hechten. Vervolgens wordt bij elk ooglidslag vervuiling op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het bewaren van de lenzen in de vloeistof, weekt het bestanddeel Remopro de achtergebleven aanslag van eiwitten los en de vetten los.

Het product bevat een flacon van 360 ml en 1 lenshouder.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.

Extra informatie

Merk

Verpakkingseenheid

3 x 360 ml 1 x 100 ml

Geschikt voor