Blepha EyeBag oogmasker

 30,50

De Blepha EyeBag oogmaker is een herbruikbare warmtekompres speciaal ontworpen voor de behandeling van droge ogen, blefaritis en andere oogproblemen. Dit innovatieve product biedt een natuurlijke en effectieve manier om uw ooggezondheid te verbeteren en ongemak te verminderen. De Blepha EyeBag maakt gebruik van een unieke mix van natuurlijke granen. Die wanneer verwarmd, langdurige en constante warmte afgeven om de klieren in de oogleden te openen en de traanproductie te stimuleren.

Artikelnummer: 3662042007330 Categorie:

Beschrijving

Blepha EyeBag oogmasker

De Blepha EyeBag oogmasker is een herbruikbare warmtekompres. Speciaal ontworpen voor de behandeling van droge ogen, blefaritis en andere oogproblemen. Dit innovatieve product biedt een natuurlijke en effectieve manier om uw ooggezondheid te verbeteren en ongemak te verminderen. De Blepha EyeBag maakt gebruik van een unieke mix van natuurlijke granen. Die wanneer verwarmd, langdurige, constante warmte afgeven,  om de klieren in de oogleden te openen en de traanproductie te stimuleren.

Belangrijkste Eigenschappen

 • Natuurlijke Behandeling: Bevat een unieke mix van natuurlijke granen die veilig en effectief zijn voor dagelijks gebruik.
 • Langdurige Warmte: Ontworpen om constante, langdurige warmte te bieden die helpt bij het openen van de klieren in de oogleden.
 • Herbruikbaar: De Blepha EyeBag is herbruikbaar en kan tot 200 keer worden gebruikt, wat het een kosteneffectieve oplossing maakt voor oogzorg.
 • Eenvoudig in Gebruik: Kan eenvoudig in de magnetron worden verwarmd en biedt binnen enkele minuten verlichting.
 • Comfortabel Ontwerp: Het zachte, katoenen ontwerp zorgt voor een comfortabele pasvorm en een aangename gebruikerservaring.

Voordelen

 • Verlichting van Droge Ogen: Helpt de symptomen van droge ogen te verlichten door de klieren in de oogleden te openen en de traanproductie te stimuleren.
 • Behandeling van Blefaritis: Effectief bij de behandeling van blefaritis, een ontsteking van de ooglidranden, door de ophoping van oliën en andere stoffen te verzachten en te verwijderen.
 • Verbetering van Ooggezondheid: Regelmatig gebruik kan de algehele gezondheid van uw ogen verbeteren door het verminderen van irritatie en ongemak.
 • Gebruiksgemak: Kan eenvoudig thuis worden gebruikt, wat tijd en kosten van frequente bezoeken aan de oogarts bespaart.

Gebruiksinstructies

 1. Verwarmen: Plaats de Blepha EyeBag oogmasker in de magnetron en verwarm deze gedurende 30 seconden op hoog vermogen. Als de tas niet warm genoeg is, kunt u deze in intervallen van 10 seconden verder opwarmen totdat de gewenste temperatuur is bereikt. Test altijd de temperatuur van de EyeBag voordat u deze aanbrengt om brandwonden te voorkomen.
 2. Aanbrengen: Plaats de warme Blepha EyeBag op uw gesloten ogen en ontspan gedurende 10 minuten. De warmte helpt de klieren in uw oogleden te openen en stimuleert de natuurlijke traanproductie.
 3. Masseer: Na gebruik van de EyeBag, masseer zachtjes uw oogleden om de ophopingen van oliën en andere stoffen te verwijderen.
 4. Onderhoud: Laat de Blepha EyeBag na elk gebruik volledig afkoelen en bewaar deze op een droge plaats. De tas kan tot 200 keer worden gebruikt.

Veiligheidsinformatie

 • Controleer de Temperatuur: Zorg ervoor dat de Blepha EyeBag niet te heet is voordat u deze op uw ogen aanbrengt om brandwonden te voorkomen.
 • Niet In Water Onderdompelen: Dompel de Blepha EyeBag niet onder in water of andere vloeistoffen. Reinig de buitenkant indien nodig met een vochtige doek.
 • Buiten Bereik van Kinderen Houden: Houd de Blepha EyeBag buiten bereik van kinderen om accidenteel gebruik te voorkomen.
 • Raadpleeg een Oogarts: Als u aanhoudende oogproblemen of irritatie ervaart, raadpleeg dan uw oogarts voor professioneel advies.

Beschikbare Verpakkingen

 • Standaard Verpakking: Bevat één herbruikbare Blepha EyeBag, verpakt in een doos met duidelijke instructies voor gebruik en onderhoud.

Klantenbeoordelingen

★★★★★ “De Blepha EyeBag heeft mijn droge ogen enorm geholpen. Het is gemakkelijk te gebruiken en voelt heerlijk aan.”

★★★★ “Ik heb last van blefaritis en deze EyeBag biedt geweldige verlichting. Een must-have voor iedereen met oogproblemen!”

★★★★★ “Het comfort en de effectiviteit van de Blepha EyeBag zijn goed. Ik gebruik het elke dag en merk een significant verschil.”

Extra informatie

Soort product

verwarmend oogmasker

Fabrikant

Thea Pharma

Merk

Blepha

Manier van verwarmen

via de magnetron