Blepha EyeBag

 30,50

De Blepha EyeBag is een recyclebare verwarmend oogmasker, die meibomklierdysfunctie en blepharitis behandelt. Het biedt gemak en reduceert de symptomen van droge ogen veroorzaakt door meibomklierdysfunctie en andere oogaandoeningen, zoals Chalazion.  Het product kan ook verlichting bieden bij andere ongemakken die worden veroorzaakt door contactlenzen die worden gedragen door patiënten die last hebben van droge ogen.

Artikelnummer: 3662042007330 Categorie:

Beschrijving

De Blepha EyeBag is een recyclebare verwarmend oogmasker, die meibomklierdysfunctie en blepharitis behandelt. Het biedt gemak en reduceert de symptomen van droge ogen veroorzaakt door meibomklierdysfunctie en andere oogaandoeningen, zoals Chalazion.  Het product kan ook verlichting bieden bij andere ongemakken die worden veroorzaakt door contactlenzen die worden gedragen door patiënten die last hebben van droge ogen. Het is alleen voor oculair gebruik. Het masker is handmatig gemaakt en gepatenteerd. Het product is gemaakt van natuurlijke zijde en katoen, gevuld met onbehandeld vlas. Het bevat geen andere toevoegingen en het bevat geen kunststof. Het product is natuurvriendelijk, omdat de verpakking en de instructies biologisch afbreekbaar en recyclebaar zijn. De verwarmende werking van het product draagt bij tot een natuurlijk en gezond oog, omdat de verstopte vetten zo vloeibaarder worden en zich zo over het ooglid kunnen verspreiden en hierdoor verdampt minder traanvocht, zodat het oog goed bevochtigd blijft.

Verwijder voor het gebruik eventuele contactlenzen en een bril, was u handen en verwijder eventueel make-up voor het gebruik. Verwarm dan het product volgens de instructies op de bijsluiter en dan het product is klaar voor gebruik. Na 6 maanden dagelijks gebruik, dient u hem te vernieuwen.