Menicon Spray & Clean

 9,70

Spray&Clean is een reinigingsvloeistof zonder conserveringsmiddelen in spray-uitvoering. Het is een krachtige extra reiniger voor alle harde lenzen die afrekent met vettige (lipide) aanslag. Spray&Clean zorgt voor een helder en schoon lensoppervlak en daardoor voor een betere bevochtiging. Dat biedt optimaal comfort en een scherper zicht.

Beschrijving

Spray&Clean is een additionele reiniger voor alle harde lenzen. Het is een extra reiniger naast alles-in-een vloeistoffen zoals Menicare Pure en Menicare Plus. Spray&Clean adviseren wij bij terugkerende vettige (lipide) aanslag op het lensoppervlak. Regelmatig gebruik zorgt al voor een voelbare comfortverbetering.

Voordelen

  • Geen conserveringsmiddelen
  • Betere bevochtiging
  • Altijd schone lenzen
  • Met één druk op de knop de juiste hoeveelheid vloeistof

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof ons altijd te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.

Extra informatie

Merk

Verzending

Voor bestellingen boven de €30,- is de verzending binnen Nederland gratis. Voor bestellingen onder de €30,- zijn de verzendkosten €3,50. Wanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze winkel te Sneek, betaalt u geen verzendkosten.