ReNu Sensitive

 25,95

ReNu MPS Sensitive eyes is een hydraterende lenzenvloeistof met meervoudige werking (multifunctioneel of alles-in-één) voor gevoelige ogen. Deze milde vloeistof reinigt, spoelt en desinfecteerd. Geschikt voor alle zachte contactlenzen.

1 op voorraad

Beschrijving

ReNu MPS Sensitive eyes is een hydraterende lenzenvloeistof met meervoudige werking. Een alles-in-een vloeistof. Die effectief eiwitaanslag en lipiden verwijdert en uw contactlenzen spoelt, reinigt en desinfecteert. Deze voordeelverpakking bevat 3×360 ml vloeistof. Naast de ReNu MPS Sensitive eyes is er ook de ReNu Multiplus Fresh Lens.  Deze vloeistof is geschikt voor wanneer de ogen minder tot niet gevoelig zijn.

U kunt uw lenzen maximaal 30 dagen in een afgesloten lenshouder bewaren. Indien u de vloeistof niet correct gebruikt, zoals water gebruiken bij de verzorging van lenzen of de vloeistof meerdere keren gebruikt, dan kan dit leiden tot ooginfecties. Zie de meegeleverde bijsluiter voor de belangrijkste aanvullende veiligheidsvoorschriften.

Extra informatie

Merk

Verpakkingseenheid

Voordeelverpakking (half jaar), bestaande uit 3 flessen van 360ml en 3 lenzenhouders.

Verzending

Voor bestellingen boven de €30,- is de verzending binnen Nederland gratis. Voor bestellingen onder de €30,- zijn de verzendkosten €3,50. Wanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze winkel te Sneek, betaalt u geen verzendkosten.