Oté Hydro-Shield 360ml

 15,00

De Oté Hydro-Shield is een multifunctionele oplossing die de eiwitafzetting en vetaanslag reinigt. Ook wordt het product gebruikt voor het desinfecteren, inzetten, bewaren en hydrateren. Het product is geschikt voor zachte contactlenzen. De flacon bevat 360ml.

Artikelnummer: 8717202756827 Categorieën: ,

Beschrijving

De Oté Hydro-Shield is een multifunctionele oplossing die de eiwitafzetting en vetaanslag reinigt. Ook wordt het product gebruikt voor het desinfecteren, inzetten, bewaren en hydrateren. Het product is geschikt voor zachte contactlenzen en de lenzenvloeistof geeft een perfecte hydratatie door Hydropro. Vanwege de hydrofiele eigenschappen van Hydropro wordt een schild gevormd, waardoor vuil zich slechter aan het lensoppervlak kan hechten. Vervolgens wordt bij elk ooglidslag vervuiling op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het bewaren van de lenzen in de lenzenvloeistof, weekt het bestanddeel Remopro de achtergebleven aanslag van vetten en eiwitten los.

De Oté Hydro-Shield bevat een flacon van 360 ml en 1 lenshouder.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week van het gebruik van de lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of overige klachten veroorzaken.