Regard® duopack

 28,00

Regard lenzenvloeistof is de meest conserveringsvrije vloeistof op de markt. En dankzij een vernuftig systeem vallen deze middelen gelijk uit een, als het in aanraking komt met het oog. Hierdoor is de Regard lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor elke type lens en oog. Juist voor gevoelige ogen raden we deze Regard vloeistof aan.  De vloeistof is geschikt voor het reinigen, spoelen en bewaren van je zachte lenzen. De unieke formule van Regard vermindert de opbouw van eiwit op je lens omdat het eiwit effectief bij je lens vandaan wordt getrokken.

4 op voorraad

Beschrijving

Regard® lenzenvloeistof is de meest conserveringsvrije vloeistof op de markt. En dankzij een vernuftig systeem vallen deze conserveermiddelen gelijk uit een, als het in aanraking komt met zuurstof. Hierdoor is de Regard lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor elke type lens en oog. Juist voor gevoelige ogen raden we deze Regard vloeistof aan. De lenzen vloeistof bevat een actief desinfecterend middel (OxyChlorite®) dat in de natuurlijke bestanddelen van tranen wordt omgezet en zuurstof afgeeft. De lenzenvloeistof is geschikt voor het reinigen, spoelen en bewaren van je zachte lenzen. De unieke formule van Regard vermindert de opbouw van eiwit op je lens omdat het eiwit effectief bij je lens vandaan wordt getrokken. We raden u aan de lens nog wel even te poetsen voor het inzetten. (in de handpalm, met wat vloeistof schoonwrijven)

Regard® lenzenvloeistof draagt zorg voor de gezondheid van uw ogen dankzij de afwezigheid van conserveermiddelen zoals PHMB. Het zorgt voor comfortabele en hygiënische lenzen. Gebruik Regard alleen in combinatie met de speciale Regard lenshouder.

Voor harde lenzen is er de Regard K lenzenvloeistof.

Extra informatie

Geschikt voor

Verpakkingseenheid

2 x 355 ml

Verzending

Voor bestellingen boven de €30,- is de verzending binnen Nederland gratis. Voor bestellingen onder de €30,- zijn de verzendkosten €3,50. Wanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze winkel te Sneek, betaalt u geen verzendkosten.