EvoTears Omega Oogdruppels

 19,95

De Evotears Omega Oogdruppels is een medisch hulpmiddel voor de stabilisatie van de lipide laag van de traanfilm en een vermindering van de verdamping van de hieronder liggende waterige laag van de traanfilm.

Artikelnummer: 403162600316 Categorie:

Beschrijving

De Evotears Omega Oogdruppels is een medisch hulpmiddel voor de stabilisatie van de lipide laag van de traanfilm en een vermindering van de verdamping van de hieronder liggende waterige laag van de traanfilm. Het product lubriceert en beschermt het oogoppervlak en vermindert de symptomen van droge ogen zoals brandende, kriebelende ogen en het gevoel dat er iets in het oog zit. Het product bestaat uit watervrije vloeibare oogdruppels zonder antimicrobiële conserveermiddelen en fosfaat.

In de verpakking zit een flacon van 3 ml. Door de bijzondere eigenschappen van het product kan het zijn dat u de oogdruppels niet voelt. In dat geval raden wij u aan een spiegel te gebruiken, zodat u het beter kan zien. Wanneer u contactlenzen draagt, kunt u dit product niet gebruiken, vanwege onvoldoende gegevens beschikbaar over de verdraagbaarheid van het product met de contactlensmaterialen. Het product is tot 8 weken na opening houdbaar.